Zondag 11 december: De Dali Kore luistersessies

DALI KORE

Op zondagmiddag 11 december organiseren wij twee luistersessies met de Dali KORE luidsprekers. Deze bijzondere luidsprekers zijn de allernieuwste topmodellen van dit Deense merk. Met een bedrag van € 80.000,- staan ze bij Dali bovenaan in de prijslijst en laten ze met dit gloednieuwe referentieontwerp zien wat ze in huis hebben. Na een uitgebreide luisterdemo waren we meteen overtuigd en besloten we de Dali KORE op te nemen in ons vaste portfolio. En zijn we exclusief dealer voor Nederland!

‘The DALI KORE is the best speaker we’ve ever created. It’s the culmination of everything we’ve learned in four decades of loudspeaker design and manufacturing in one outstanding loudspeaker’

Op deze middag geeft Dali Benelux uitleg over de ontwerpfilosofie, de gebruikte materialen en alle bijzonderheden over de Dali Kore. En…uiteraard gaan we de teugels laten vieren en de Kore’s laten doen waar ze goed in zijn; muziek maken!

We hebben de middag onderverdeeld in twee sessies (om de drukte te spreiden)

—————————————–

Als je bij 1 van deze bijzondere luistersessies aanwezig wil zijn, vul dan onderin dit nieuwsbericht het uitnodigingsformulier in (en geef aan, aan welke sessie je wilt deelnemen) Er zijn beperkte plaatsen! Per persoon een uitnodigingsformulier gebruiken!

De tijden zijn als volgt:
Sessie 1: 13:00 uur (binnenlopen kan vanaf 12:30) Deze sessie is vol! 
Sessie 2: 15:00 uur (binnenlopen kan vanaf 14:30)

Elke deelnemer maakt kans op 1 van de twee
Dali IO-4 hoofdtelefoons die we gaan verloten!

—————————————–

dali-kore