Audio TV Centrum levert maatwerk. Dat betekent dat we voor elke klant en/of situatie een passende oplossing hebben. Van een simpele, betaalbare bluetoothspeaker tot een soundbar met een fraai meubel. Van een eenvoudige audioset tot een compleet ingerichte thuisbioscoop. . Wanneer u uw wensen en behoeften kenbaar maakt, zorgen wij voor de rest!

Is het geluid of muziek?

Dat is de vraag. Vaak wordt er eerst naar de praktische kant van de zaken gekeken. Hoe groot mag de tv zijn, hoe klein moeten de luidsprekers zijn enz. Maar waar het eigenlijk om gaat is de uiteindelijke beleving. Kippenvel krijgen van mooie muziek, ‘meegezogen’ worden in een spannende film; daar draait het allemaal om…maar natuurlijk willen we wel dat alles in balans is met onze specifieke woonomgeving. We nodigen u graag uit in onze winkel! Kom langs en verwonder u over de vele mogelijkheden!

Dynaudio-Excite-X14-1
werkwijze

Werkwijze

Wat mag u bij Audio TV Centrum verwachten? Wij inventariseren uw wensen en zullen u alle mogelijke oplossingen laten zien. U heeft de mogelijkheid om de diverse producten te bekijken, te beluisteren en uit te testen. Ook kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. Het combineren van de juiste componenten in een set is hierbij zeer belangrijk. Maar ook de plek waar een en ander komt te staan is van belang. Dus waar zet u het beste uw luidsprekers, hoe hoog moet/mag een televisie hangen en hoe groot moet deze zijn? Wilt u het beste advies, maak dan een afspraak met 1 van onze adviseurs. U bent van harte welkom!

(Ver-)bouwen?

Schakel ons in! Wanneer u op het punt staat om uw huis te gaan (ver-)bouwen, dan is het goed om de mogelijkheden op gebied van audio en video is te gaan bekijken. In een vroegtijdig stadium kan er worden nagedacht over bijvoorbeeld wat waar geplaatst wordt. En wat u er voor nodig heeft! Wij hebben 40 jaar ervaring met deze zaken, en kunnen u een passend advies geven. Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk naar uw wens wordt uitgevoerd en voorkom teleurstellingen achteraf. Het beste maakt u een afspraak in de winkel met 1 van onze adviseurs.

bowers-wilkins-custom-install

Zakelijk

Ook zakelijk kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke  audio en video toepassingen zoals beamers,  projectieschermen en muziek & audio systemen. Of u nu een bescheiden horecagelegenheid moet voorzien van een muziekinstallatie, of 5000M2 bedrijfsruimte moet inrichten met verschillende beeldschermen en luidsprekers; wij denken met u mee en verwerken uw ideeën in een passend voorstel. Voor elk project en budget hebben wij de juiste oplossing. Ook hier kunnen onze deskundige monteurs alles verzorgen, aansluiten en werkend opleveren. Uiteraard hebben wij voor u een projectbegeleider die kan samenwerken met de diverse betrokken partijen.

Technische service

Onze technische dienst kan u helpen met de meest uiteenlopende kwesties. Dat kan bijvoorbeeld een defecte tv zijn of een audiocomponent die niet goed werkt. U heeft de keuze om deze bij ons langs te brengen of u kunt eventueel een afspraak maken om deze op te laten halen. Na reparatie komt onze monteur deze weer netjes bij u bezorgen en aansluiten. Zo weet u zeker dat alles weer goed werkt!
Ook mogelijke problemen met uw thuis-netwerk (wifi etc) kunnen wij voor u oplossen.
Onze ervaren monteurs zijn expert op dit gebied en staan voor u klaar!

auto_bezorging

Service en installatie

Ons -eigen- ervaren team monteurs zijn altijd onderweg. Op locatie bij de klant worden audio-set’s geplaatst, tv’s worden gehangen en netwerken waar nodig aangepast & verbeterd. Het zijn échte productspecialisten. Dus alle door u aangeschafte producten worden met de grootst mogelijke zorg bij u op locatie aangesloten en u krijgt van hun de benodigde uitleg. Op deze manier kunt u zorgeloos gaan genieten van uw nieuwe aankoop! Ontzorgen XXL noemen wij dat bij Audio TV Centrum!