Stop met zoeken… De NAD M10 is dé oplossing!

NAD-M10

De NAD M10 is een nieuwe, supercompacte receiver uit de welbekende Master Series. Dat betekent automatisch dat er absoluut geen concessies gedaan zijn als het gaat om de geluidskwaliteit. Voor iedereen die dé beste oplossing zoekt voor een bekend probleem: ruimtegebrek en behoefte aan de beste afspeelkwaliteit voor uw muziekcollectie.

Zoek de beste luidsprekers uit die u kunt vinden of sluit uw  gewoon uw eigen bestaande luidsprekers aan. De M10 is voorzien van hele handige features, zoals bijvoorbeeld een radiostation kiezen op de voorzijde (touchscreen) van het apparaat. Of uw televisie eenvoudig aansluiten met een HDMI-kabel. Ook kan dit apparaat samen gebruikt worden met alle Bluesound draadloze luidsprekers en ondersteund vele cloud-muziekdiensten zoals Spotify, Tidal en Deezer.

Kom langs voor een luistersessie en verwonder u over de zeer hoogwaardige kwaliteit van deze prachtige kleine ‘machine’. En bent u nu al overtuigd, dan kunt u de NAD M10 ook gewoon bestellen via onze webshop.