Rotel Michi. The Legend returns!

Rotel Michi p5

Hier hadden we stiekem al wel op gehoopt. Rotel die hun zeer exclusieve Michilijn opnieuw leven zou in blazen. Begin jaren negentig wilde ze bij Rotel een High-End lijn uitbrengen, maar dan voor een ‘schappelijke prijs’. In die tijd waren daar de RHC-10 passieve voorversterker en RHB-10 eindversterker. Twee producten die in de loop der jaren ware collector’s items zijn geworden, en die tweedehands altijd snel weer verkocht worden.

Toen bekend werd dat Rotel met nieuwe Michi producten zou komen, stonden we meteen vooraan in de rij en Audio TV Centrum is dan ook 1 van de 8 exclusieve dealers in Nederland. Sinds de nieuwe Rotel Michi P5 en S5 in onze luisterruimte zijn aangesloten, zijn ze daar niet meer weggehaald. De indrukwekkende prestaties en magische klank werken verslavend en elke keer trekken we weer andere luidsprekers daar naar binnen om vervolgens er met een glimlach tegenover plaats te nemen.

Wilt u weten wat de Michiset doet met uw muziek? Maak dan gerust een luisterafspraak en kom net als ons genieten van deze bijzondere versterkers.

Rotel Michi P5: 3.499 euro
Rotel Michi S5: 5.999 euro
Rotel Michi M8: 5.999 euro

Rotel Michi S5