Wie zijn wij?

Audio TV Centrum bestaat al ruim 40 jaar. Deze 40 jaar ervaring vertaalt zich in een ruim aanbod van producten en een team medewerkers met gedegen kennis waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. In de winkel van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video. Zo kunt u onder andere terecht voor een goed advies voor uw nieuwe audio installatie of televisie, maar ook een compleet ingerichte bioscoop behoort tot de mogelijkheden.

Audio TV Centrum werkt met een zeer uitgebreid merkenpakket, welke zorgvuldig uitgekozen zijn om te zorgen dat de service en garantie van het allerhoogste niveau zijn. Door dit uitgebreide merkenpakket is Audio TV Centrum in staat om u van het juiste advies te voorzien zodat u altijd de juiste keuze maakt en het juiste product kiest, dat voldoet aan uw wensen. Mocht u er in de winkel niet in slagen om een keuze te maken, kan Audio TV Centrum ook bij u thuis komen om een advies te geven

Heeft u verbouwings of bouwplannen? Audio TV Centrum kan u uitstekend van dienst zijn bij de begeleiding van het inwerken en adviseren van de complete bekabeling, tot aan de uiteindelijke fysieke plaatsing van alle producten. Multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Audio TV Centrum kan u helpen van het eenvoudigste kabeltje tot aan de inrichting van uw complete huis. Dus mocht u interesse hebben in nieuwe apparatuur is het zeker de moeite waard om op de Geldropseweg in Eindhoven langs te komen!

Ons Team

Roel van Nunspeet

Wilbert Schepens

Menno Diepstraten

Joris van Heugten

Toine van Hirtum

Ronald Hendriks

40 jaar historie

Het aanzicht van het pand is in al die jaren wel gewijzigd, ons hoge service niveau niet!

geldropseweg 75