Nieuw in ons assortiment; audiofiele muziekstreamers van LUMIN!

Lumin T3

Wij geloven heilig in het gebruiken van de best mogelijke bronnen. Audiofiele muziekstreamers zijn de start (en het hart) van een echt goed klinkend audiosysteem. Wij kozen al eerder voor oa. de merken Auralic, Rose Hifi & T+A voor hun dedicated muziekstreamers. En daar hebben we nu het merk LUMIN aan toe gevoegd. We proberen ons in te houden, maar het enthousiasme overheerst!! Kom gerust eens naar de winkel om ze te beluisteren en verwonder je over het gemak waarbij LUMIN je laat vergeten dat je naar een audioset aan het luisteren bent!

LUMIN Audiophile Network Music Players, zo noemt Pixel Magic Systems Ltd hun lijn met topkwaliteit muziekstreamers. Het bedrijf -opgericht in 2003- is een particuliere fabrikant van elektronica-apparatuur voor home cinema en home audio, met een dealernetwerk/distributeursnetwerk voor haar eigen merkproducten in meer dan 25 landen.

Hun core business is het ontwikkelen van best-in-class en innovatieve high-definition home theater producten met geavanceerde software programmering en ontwerp. Pixel Magic creëerde een wereldprimeur door een op Linux gebaseerde videoprocessor te ontwikkelen onder het succesvolle ‘Crystalio’ merk.

Pixel Magic heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een Product Design Award en Technological Achievement Award van de 2005 Hong Kong Awards for Industry, en de Innovative Design and Engineering Award op de CES Expo 2005.

In 2012 lanceerde Pixel Magic een andere wereldprimeur: een DSD-compatibele audiostreamer, de LUMIN Audiophile Network Music Player. Na een fenomenale eerste paar jaar, werd in 2020 het LUMIN assortiment verder uitgebreid om een breder publiek te bereiken.

Wil je komen luisteren? Maak dan gerust een afspraak !