Een nieuwe audioset (of televisie) uitzoeken moet je in alle rust kunnen doen.In onze 900m2 winkel hebben we de beschikking over een groot aantal verschillende luisterplekken en afgesloten studio’s. U heeft dan ook de mogelijkheid om op uw gemak de luidsprekers of audioset uitgebreid te komen beluisteren. Hieronder vind u vast een overzicht:

Binnenkort ziet u hier de foto’s van de luisterruimtes in ons nieuwe pand

highend-luisterruimte

Studio 1

Dedicated studio, akoestisch aangepast om de hoogwaardige audiocomponenten en luidsprekers volledig tot hun recht te laten komen. De ruimte lijkt qua klank op de doorsnee huiskamer met een goede akoestiek. In onze High-End ruimte kunt u luisteren naar de allerbeste audioset’s die bedoeld zijn voor de meest ultieme beleving!

little-gem-luisterruimte

Studio 2 

Onze ‘small-size’ studio… Ideaal om kleine luidsprekers/set’s te testen. Voorzien van een comfortabele bank en een compacte opstelling. In deze knusse luisterruimte kunt u op uw gemak de gekozen audioset gaan beluisteren. Ook is dit de ideale ruimte om een nieuwe draaitafel te kunnen testen!

impression-walls-luisterriuimte

Impression wall 1 en 2

Dé plek voor het begin van de zoektocht naar de ultieme audioset. Op onze ‘impression wall’ vind u een scala aan vloerstaande & boekenplank luidsprekers, waar u met ons schakelpaneel zelf tussen kunt kiezen. Ook kunnen wij u hier verschillen tussen luidsprekers en bronnen laten horen.

living-cinema-luisterruimte

Living-Cinema

De naam zegt het al; Living Cinema. Eigenlijk heel simpel; de perfecte invulling van een Home theater audio-set voor de gemiddelde huiskamer. Dus geen immens grote luidsprekers en subwoofers. Maar fraaie set’s op basis van slimme, kleine componenten en luidsprekers. Op deze manier kunt u een thuisbioscoop in uw huiskamer realiseren, met bijzondere aandacht voor uw interieur!

wireless-wall-luisterruimte

Multiroom Arena

In principe heb je alleen een stopcontact nodig en je kunt er muziek ‘uit halen’. In elke kamer muziek, te bedienen met 1 afstandbediening/app. Met bijvoorbeeld de merken Sonos, HEOS & Bluesound kunt u dit eenvoudig realiseren. In onze ‘Multiroom Arena’ kunt u de verschillen op uw gemak komen beluisteren…

mutrox-atmos-cinema

Mutrox-Atmos Cinema

Onze high-end cinema ruimte, welke in samenwerking met onze partner Mutrox (akoestische aanpassingen/verbeteringen) is gerealiseerd. Kom u verwonderen over het geluid en de klasse van een echte (7.2.4) thuisbioscoop! Deze dedicated cinema is uitgerust met Dolby Atmos, een 4K beamer en een hoogwaardig spanscherm van Projecta.

design-lounge-cinema

Design Lounge

In deze ruimte kunt u oa. luisteren naar het Architect Frame van Bowers & Wilkins. Dit is een werkelijk briljante oplossing om uw tv te voorzien van onzichtbare luidsprekers en te laten samensmelten in een ‘kunstwerk’. Ook is onze ‘Design Lounge’ een plek waar onze specialisten de zaken vormgeven. U kunt als klant aangeven, eventueel met uw (bouw-)tekeningen/ plattegrond, wat uw wensen zijn. En wij geven u een plan op maat!

dark-room-cinema

Little Cinema

Onze ‘mini’ theater-ruimte, welke in samenwerking met onze partner Mutrox (akoestische aanpassingen/verbeteringen) is gerealiseerd. Deze ruimte is voorzien van volledig onzichtbaar, ingebouwde luidsprekers. Het enige wat u blijft zien is de televisie. U kunt hier ervaren dat het mogelijk is om een hoogwaardige thuisbioscoop te realiseren op slechts 12 m2. Dé ideale ruimte om even helemaal in de film te ‘kruipen’!

custom-install-luisterruimte

Custom Install Audio

Muziek beleving is iets wat velen van ons als een eerste levensbehoefte hebben. Alleen willen we niet altijd de luidsprekers zien (toch?). Wilt u een huis gaan (ver-)bouwen? Kom langs met u plannen en wij laten u zien hoe u de luidsprekers in uw huis ‘onzichtbaar’ kan maken! Wij hebben op diverse plekken in de winkel  van dit soort luidsprekers ingebouwd, zowel in het plafond als in de wand.