Een nieuwe audioset uitzoeken moet je in alle rust kunnen doen.In onze ruime winkel hebben we de beschikking over een groot aantal verschillende luisterstudio’s. Je hebt dan ook de mogelijkheid om op je gemak de luidsprekers of audioset uitgebreid te komen beluisteren. Dat kan een stereoset zijn, maar bijvoorbeeld ook een Home Cinema. Je kan gebruik maken van 3 verschillende stereo luisterruimtes en 2 homecinema’s (waaronder een 7.2.4 Atmos opstelling)

Onze luisterruimtes:

Cuba Lounge

Dedicated studio, akoestisch aangepast om de meest hoogwaardige audiocomponenten en luidsprekers volledig tot hun recht te laten komen. De ruimte lijkt qua klank op de doorsnee huiskamer met een goede akoestiek. In de ‘Cuba Lounge’ kun je luisteren naar de allerbeste audioset’s die bedoeld zijn voor de ultieme muziekbeleving!

Ibiza Lounge

Een slagje kleiner dan de ‘Cuba Lounge’. En ook hier een aangepaste akoestiek, vergelijkbaar met een gemiddelde huiskamer. Ga lekker zitten op de comfortabele bank en luister naar de vele mogelijkheden. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes en laten je horen welke meerwaarde een zorgvuldig samengestelde audioset heeft.

Classic Lounge

Nagenoeg dezelfde ruimte als onze ‘Ibiza Lounge’. Ook hier kunnen we je vele opties laten horen. Van een compacte set met fraaie boekenplankluidsprekers, tot een full-size audioset om een livebeleving te creëren. Maak gerust een afspraak en kom lekker luisteren!