De compleet nieuwe Dynaudio Confidence serie vanaf nu verkrijgbaar.

Confidence-lifestyle

Kom luisteren naar de all-new Dynaudio Confidence serie. Neem plaats in onze luisterruimte en verwonder u over de klank van de beste Dynaudio luidsprekers tot nu toe!

De compleet nieuwe Dynaudio Confidence serie maakt gebruik van de bekende softdome tweeters en MSP mid/laag-drivers. Alleen worden deze nu met compleet nieuwe materialen en technieken vervaardigd. De nieuwe drivers worden gecombineerd verwerkt in een gefreesd composiet frontpaneel. Het composietmateriaal Compex zorgt voor hoge interne demping en absorbeert resonanties. Het nieuwe kastontwerp en een geoptimaliseerd wisselfilter zorgen voor de meest geavanceerde passieve luidspreker in de Dynaudio-geschiedenis, aldus Dynaudio.

Tijdens het ontwerptraject wordt Dynaudio’s ‘Jupiter’ meetruimte gebruikt voor simulaties en metingen. Daar komen innovatieve ontwerpen uit voort, met onder andere een bijzondere bouwwijze voor de tweeter. Achter de zijden softdome is een kegel gemaakt met kleine kunststof plaatjes die de luchtverplaatsing achter de softdome moet geleiden en luchtwervelingen moet voorkomen. Dynaudio noemt deze kegel de ‘Hexis’. De motor van de tweeter is een forse Neodymium magneet. De tweeter gaat door het leven als Esotar3.

De midrange-unit en woofers zijn van het long-throw principe, waardoor ze een grotere en krachtigere uitslag kunnen maken. Ook de luchtcirculatie binnen de units is aangepast en zijn de magneten zijn van het ‘vented’ type en zijn zo ontworpen dat luchtwervelingen geminimaliseerd worden. Kortom, een complete nieuwe luidspreker met een waanzinnige klank!

Klik hier voor een luisterafspraak!