Corona maatregelen Audio TV Centrum

Onze winkel is gewoon open en de openingstijden zijn ongewijzigd. Uiteraard treffen we zoals iedereen wel extra maatregelen.

Wilt u een bezoek brengen aan onze winkel, dan doen we dat bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen wij het aantal bezoekers spreiden, en de contact momenten minimaliseren.

Naast de richtlijnen van de overheid heeft Audio TV Centrum de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

  • Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.
  • Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of frequent aan het hoesten? Dan willen we u vragen uw aankoop via onze webshop te doen of eventueel in de winkel door een vriend of kennis te laten regelen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt. Ook kunt u per mail of telefoon een bestelling doen of contact met ons opnemen en uiteraard helpen we u zo graag.

In de winkel:

  • Wij willen u vragen een gepaste afstand te bewaren van circa 1,5 meter en even uw handen te wassen bij binnenkomst.
  • Wij geven in deze periode uiteraard de voorkeur aan betaling per pin. Wij reinigen het pinapparaat, balie en desks meerdere keren per dag. Ook eventuele iPads & afstandsbedieningen krijgen dezelfde behandeling en minimaliseren we hierbij het gebruik
  • Wilt u eventueel toch een contante betaling doen, dan het verzoek zo veel mogelijk gepast te betalen en dit niet rechtstreeks aan ons te overhandigen maar op de balie te leggen.

Installatie/ bezorging aan huis:

Onze monteurs/bezorgers betreden geen huizen van bewoners van wie bekend is dat zij het coronavirus hebben of in quarantaine zijn wegens het coronavirus. In zo’n geval maken wij een nieuwe afspraak met u zodra er geen gezondheidsklachten meer zijn. Wanneer een monteur/bezorger twijfel heeft over de gezondheidstoestand van de klant (koorts, hoesten en/of kortademigheid), zal hij het huis niet betreden.

Audio TV Centrum wenst iedereen sterkte toe in deze roerige tijd en houd ondertussen rekening met de gezondheid van u als klant, onze medewerkers & alle andere mensen.

Actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19) is te vinden op de site van het RIVM: rivm.nl