Bowers & Wilkins Formation

Bowers-Wilkins-Formation-Duo

We hebben er even op moeten wachten, maar het gaat nu toch eindelijk gebeuren! Bowers & Wilkins komt met een complete nieuwe lijn producten en wel draadloos. Nu zult u denken, ‘draadloos, da’s toch niet meer bijzonder?’. Dat klopt. Alleen een grote luidsprekerfabrikant als Bowers & Wilkins gaat niet over 1 nacht ijs en we mogen dan ook een aantal bijzonder muzikale producten verwachten. Na 2 1/2 jaar ontwikkeling komen ze nu met de revolutionaire Formation serie, welke vanaf nu bij ons verkrijgbaar is.

De Formation Series bestaat uit:

Formation Bar – Dé soundbar gebaseerd op de legendarische B&W luidsprekers met elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Duo –  Een set bijzondere monitorluidsprekers met de gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos*.

Formation Audio – de gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden.

Formation Bass – Een unieke subwoofer met tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Wedge – een uniek ontworpen draadloze luidspreker met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring.