Audio TV Centrum gaat in 2021 verhuizen!

nieuw pand

Na ruim 40 jaar op dezelfde plek te hebben gezeten, gaan wij investeren in een nieuw pand op een vertrouwde locatie! Het adres blijft dan ook bijna hetzelfde, alleen ‘een paar meter verderop’. We groeien langzaam uit ons jasje en er is de wens om alles te moderniseren en opnieuw in te richten. De bestaande winkel was eerst een klein pandje, maar is in de loop van de jaren verder vergroot en uitgebreid. Dat is prima gelukt, maar dit kan uiteraard nog veel beter als dit in 1 keer gedaan wordt.

De verhuizing zal plaatsvinden in de lente van volgend jaar. Het adres van ons nieuwe pand is Geldropseweg 105/107 en is duidelijk te herkennen aan de karakteristieke bogen. Dit wordt dan ook de entree. De rest van de winkel zal komen in het voormalige pand van de Aldi. De totale vloeroppervlakte is zo’n 1100 mtr2 en bied dus alle mogelijkheden om een fantastische winkel te maken.

Voor de rest blijft alles hetzelfde! De vertrouwde gezichten, de beste service en de mooiste producten. Uiteraard nog steeds ‘op de Geldropseweg’ en wederom met een groot eigen parkeerterrein.

We houden u op de hoogte!