Ardeno Joy AV-meubel; op maat gemaakt en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Ardeno_Joy_maatwerk

Wij hebben weer een prachtig meubel mogen leveren met een moderne strakke look. Het Ardeno Joy (maatwerk-) meubel is de ideale oplossing om oa. de soundbar en subwoofer uit het zicht te plaatsen. De voorzijde is voorzien van een stoffen klep, zodat het geluid van de soundbar/sub er eenvoudig doorheen komt. Het meubel is zo door ons zo ontworpen, dat deze perfect over de stopcontacten valt en deze dus in het meubel zitten. En doordat we de onderste helft aan de achterkant hebben opengelaten, zijn deze wel eenvoudig bereikbaar.

Met een breedte van 2.60 meter niet eenvoudig om bij de klant naar binnen te krijgen. De gereedschapskist kon nog wel met de ‘normale lift’, maar het meubel moest buitenom naar de tweede verdieping. Met een verhuislift en een paar extra handen was deze klus snel en vakkundig geklaard!

Wilt u ook zo’n schitterend meubel van Ardeno? Maak gerust een afspraak met 1 van onze adviseurs, en teken samen met hun het ideale meubel voor uw specifieke woonomgeving. Leverbaar in elke kleur en geheel op maat!